Referenties

Dit is wat onze tevreden klanten over ons vertellen. Wil je de resultaten van ons samenwerking zien? Klik hier en bekijk onze Portfolio.

op en top vakvrouw

Jeanette is een op en top vakvrouw, die hoge eisen aan haar werk stelt. Tegelijkertijd is ze altijd bereid om mee te denken in het belang van haar klant en kan ze met super creatieve oplossingen komen. Tijdens de filmdag coachte ze me op een prettige manier door mijn zenuwen heen. 

Jeanette helpt je niet alleen om dit hele proces te doorlopen, maar is ook nog eens een geweldig leuke vrouw om mee te praten. Ze heeft een brede interesse en je kan enorm veel lol met haar hebben.

True Story Company

amazing planning skills

“Without Jeanette we would have never finished Samen.pl.
Punctual, direct, accurate and social person.
Amazing planning/organising skills.

So if you are thinking to hire Jeanette, don’t wait any second!”

Samen.pl

volle agenda dankzij de video

Het werkt toch echt wel: een filmpje op social media! Ik wordt er meerdere keren per dag op aan gesproken. Een professionele uitstraling voor mij en mijn bedrijf vindt men leuk en mede hierdoor is mijn agenda maanden vooruit ingevuld met de opdrachten.

Wim van den Berg
VandenBergOnderhoud

trots op deze Projectfilm

Bijzonder voor haar omdat ze, als filmmaker, midden in het project leefde en zo elk moment vast kon leggen. Bijzonder voor ons omdat er zoveel beelden waren om uit te kiezen en op deze manier een van onze mooie projecten vast te kunnen leggen.  

Trots zijn wij op deze “projectfilm”. Jeanette bedankt voor de plezierige samenwerking! 

Rutges Vernieuwd

een professionele uitstraling die je in een video wilt zien

Jeanette heeft mij, als Video Consultant en als editor, al zoveel diensten bewezen. En het leuke is, ik leer zelf ook iedere keer weer bij. In elke video zie ik mezelf groeien en Jeanette weet het beste uit mij te halen.

De samenwerking met Just Video zorgt voor een professionele uitstraling die je in een video wilt zien. Een goede manier om zakelijk onderscheidend te zijn en vooral zichtbaar te worden voor je doelgroep.

Jeanette, bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt en ik zie een lange termijn samenwerking in het vooruitschiet.”

referenties van Anita Meeuwsen
Anita Meeuwsen – Meester in Resultaat

de vraag omzetten naar een pakkend script

“D-tac werkt al vele jaren samen met Just video onder de bevlogen leiding van Jeanette Borger.
Jeanette neemt voorafgaand aan de opnamen en productie altijd ruim de  tijd om in samenwerking de bestaande vraag om te zetten naar een concreet en pakkend script. Ze is hierbij kritisch en laat niets aan het toeval over. 
De opnamedagen zijn altijd een feestje zonder dat het beoogde doel uit het oog verloren wordt. Elke keer weet Just Video ons vervolgens weer te verassen met een mooi eindproduct. We hopen in de toekomst nog veel met ze te mogen samenwerken.”

Marco Dijkgraaf – Directeur D-tac

“Jeannette heeft me uitstekend geholpen via een heldere workshop en een goed gesprek over mogelijkheden van beeld en geluid. Op een eenvoudige manier uitgelegd, gebaseerd op jouw mogelijkheden en waar jij voor staat. Wat een vakvrouw!

 

Marvin Kuipers, Interim Commercial and Behavioural Marketeer – Edgewood

Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor. Ik beveel Jeanette van harte aan!”

Jos van Velzen, klant van Just Video.
Jos van Velzen, Senior Consultant Change Management – Lifetime Pro

Fantastische ervaring met opnamen

“Fantastische ervaring met opnamen van een instructiefilm over ons product. Goede uitleg van wat we gingen doen, script, professioneel aanpak en omgang. Bedankt Jeanette!”

Ton van Gelderen, Research & Developments – Scalewatcher

Mocht je van plan zijn om een bedrijfsfilm te maken, doe dat dan bij Jeanette

“Mocht je van plan zijn om een bedrijfsfilm te maken, doe dat dan bij Jeanette, want zij maakt dat zeer professioneel. Ze is echt een vakvrouw met kennis en liefde voor haar vak.”

Eduard Craanen – FlexGroup BV

“Wij zijn erg tevreden met het resultaat van onze interactieve video en reclamevideo. De samenwerking met Just Video verliep erg soepel en het was mogelijk om super snel te schakelen en op te leveren. Jeanette denkt mee om tot een perfect eindresultaat te komen.” 

Tjitske Pouw klant Just Video
Tjitske Pouw – Uw Duurzame Installateur

“Na een hele prettige en professionele samenwerking met Just Video zijn 2 interactieve bedrijfsvideo’s van Orange Wellness Club gerealiseerd. Zowel de club, als het saunacentrum is fantastisch weergegeven. Ik kan Just Video aanbevelen aan iedereen die een interactieve video nodig heeft.”

Jos Kreeft klant Just Video
Lennart Duijvelaar en Jos Kreeft – Orange Wellness Club

“Just Video heeft voor ons op onze FME World Tour 2016 dit evenement op een uitstekende manier op beeld en film vastgelegd. Ook is zowel de voorbereiding als de afhandeling uitstekend verlopen. Enfin, ik ben erg erg tevreden over.”

Gert van den Berg klant Just Video
Gert van den Berg, Business Development Manager FME – Vicrea Solutions B.V.

“Jeanette heeft oog voor wat een ondernemer nodig heeft om zich via video te profileren.”

Adrie den Hertog klant Just Video
Adrie den Hertog – Zin in Ondernemen

“In mijn vak gaat het er om, de emotie en klankbeleving van de pianist in het instrument te verwezenlijken. Just Video heeft dit op een prachtige manier vertolkt met oog voor detail”

Charles Rademaker klant Just Video
Charles Rademaker – Pianostemmer

“We hadden nog geen echt promotiefilm. Deze wordt nu goed door nieuwe klanten bekeken, de video-rondleiding door onze sportschool ervaren ze als zeer prettig. De opnamedag was zeer professioneel en erg leerzaam, samenwerking met Just Video goed en ontspannend. Jeanette stelt je echt op je gemak.”

Jannette Craanen klanten Just Video
Jannette Craanen – N-Joy Sportcentre

 “Met onze bedrijfsfilm kunnen we sneller en makkelijker uitleggen wat we doen. Samenwerking met Just Video was prettig, duidelijke afspraken en een vlotte oplevering.”

Emiel van den Berg klant Just Video
Emiel van den Berg – IPL Service Nederland

“We wilden een promotiefilm hebben om medewerkers van andere afdelingen van de SWA te enthousiasmeren voor de groenvoorziening. En dat is gelukt met het film van Just Video. De samenwerking met Just Video was heel goed. Goede communicatie, leuke mensen en een goede kwaliteitsfilm.”

R. van de Grind, Rijnvicus
Ramon van de Grind – SWA

“Just Video heeft voor ons een fraaie impressie met mooie beelden van de 1e Santa Run in Alphen a/d Rijn gemaakt. De samenwerking was prima, het overleg was kort en krachtig. Just Video heeft onze wensen uitstekend in de reportage verwerkt en het resultaat snel opgeleverd.”

Peter van Niekerk, Rotary, klant Just Video
Peter van Niekerk- Rotary Club

“Ik heb de samenstelling van mijn film echt ervaren als een coöperatie. Dat vond ik heel prettig.”

Lisette Blijleven, klant Just Video
Lisette Blijleven- Dresspecially