Referenties

Dit zeggen de klanten over samenwerking met Video Consultant en producties van Just Video.

Marvin Kuipers referentie

“Jeannette heeft me uitstekend geholpen via een heldere workshop en een goed gesprek over mogelijkheden van beeld en geluid. Op een eenvoudige manier uitgelegd, gebaseerd op jouw mogelijkheden en waar jij voor staat. Wat een vakvrouw!

(Marvin Kuipers, Interim Commercial and Behavioural Marketeer)

Jos van Velzen, klant van Just Video.

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor. Ik beveel Jeanette van harte aan!”

(Jos van Velzen, Senior Consultant Change Management)

logo Scalewatcher

“Fantastische ervaring met opnamen van een instructiefilm over ons product. Goede uitleg van wat we gingen doen, script, professioneel aanpak en omgang. Bedankt Jeanette!”

(Ton van Gelderen, Research & Developments Scalewatcher)

logo FLEXGROUP

“Mocht je van plan zijn om een bedrijfsfilm te maken, doe dat dan bij Jeanette, want zij maakt dat zeer professioneel. Ze is echt een vakvrouw met kennis en liefde voor haar vak.”

(Eduard Craanen, eigenaar FlexGroup BV)

logo UwDuurzameInstallateur

“Wij zijn erg tevreden met het resultaat van onze interactieve video en reclamevideo. De samenwerking met Just Video verliep erg soepel en het was mogelijk om super snel te schakelen en op te leveren. Jeanette denkt mee om tot een perfect eindresultaat te komen.” 

(Tjitske Pouw, Uw Duurzame Installateur)

orange wellness club logo

“Na een hele prettige en professionele samenwerking met Just Video zijn 2 interactieve bedrijfsvideo’s van Orange Wellness Club gerealiseerd. Zowel de club, als het saunacentrum is fantastisch weergegeven. Ik kan Just Video aanbevelen aan iedereen die een interactieve video nodig heeft.”

(Lennart Duijvelaar en Jos Kreeft, Orange Wellness Club)

Just Video klanten - Vicrea

“Just Video heeft voor ons op onze FME World Tour 2016 dit evenement op een uitstekende manier op beeld en film vastgelegd. Ook is zowel de voorbereiding als de afhandeling uitstekend verlopen. Enfin, ik ben erg erg tevreden over.”

(ir. Gert van den Berg, Business Development Manager FME, Vicrea Solutions B.V.)

logo ZinInOndernemen

“Jeanette heeft oog voor wat een ondernemer nodig heeft om zich via video te profileren.”

(Adrie den Hertog, Zin in Ondernemen)

Charles Rademaker logo

“Ik mijn vak gaat het er om, de emotie en klankbeleving van de pianist in het instrument te verwezenlijken. Just Video heeft dit op een prachtige manier vertolkt met oog voor detail”

(Charles Rademaker)

2,6K views…

N-joy Sportcentre logo

“We hadden nog geen echt promotiefilm. Deze wordt nu goed door nieuwe klanten bekeken, de video-rondleiding door onze sportschool ervaren ze als zeer prettig. De opnamedag was zeer professioneel en erg leerzaam, samenwerking met Just Video goed en ontspannend. Jeanette stelt je echt op je gemak.”

(Jannette Craanen, N-Joy Sportcentre)

1,9K views…

logo-IPL-Service

“Met onze bedrijfsfilm kunnen we sneller en makkelijker uitleggen wat we doen. Samenwerking met Just Video was prettig, duidelijke afspraken en een vlotte oplevering.”

(IPL Service Nederland, Emiel van den Berg)

SWA Logistics logo

“We wilden een promotiefilm hebben om medewerkers van andere afdelingen van de SWA te enthousiasmeren voor de groenvoorziening. En dat is gelukt met het film van Just Video. De samenwerking met Just Video was heel goed. Goede communicatie, leuke mensen en een goede kwaliteitsfilm.”

(SWA Alphen aan den Rijn, Ramon van de Grind)

1,9K views…

Rotary Alphen logo

“Just Video heeft voor ons een fraaie impressie met mooie beelden van de 1e Santa Run in Alphen a/d Rijn gemaakt. De samenwerking was prima, het overleg was kort en krachtig. Just Video heeft onze wensen uitstekend in de reportage verwerkt en het resultaat snel opgeleverd.”

(Peter van Niekerk, namens Rotary Club)

Dresspecially logo

“Ik heb de samenstelling van mijn film echt ervaren als een coöperatie. Dat vond ik heel prettig.”

(Lisette Blijleven, Dresspecially)