OVER JUST VIDEO 

Jeanette Borger – Videoconsultant en Videoproducent

OVER JUST VIDEO 

Jeanette Borger – Videoconsultant en Videoproducent

OVER JUST VIDEO

Bij Just Video geloven wij in heldere communicatie. Video communiceert helder door de krachtige combinatie van beeld en geluid.

Daarom is Just Video opgericht: om jou, de ondernemer, te helpen duidelijk met je klanten te communiceren door goed opgebouwde video’s.

Zodat jouw klanten direct weten dat jij hen kan helpen.

JEANETTE BORGER

Ik ben Jeanette Borger en sinds mijn 16e ben ik met film bezig. Destijds wilde ik filmregisseur worden, maar door de toenmalige omstandigheden in Polen heb ik deze studie niet kunnen doen. Het werd een studie bedrijfseconomie, maar in mijn vrije tijd en vakanties was ik altijd bezig met film en televisie. Ik filmde, had een bijbaan als productieassistente en werkte in televisiestudio’s.

‘Doctorandus Economie met uit de hand gelopen hobby’

Eind 1989 kwam ik naar Nederland. Ik werkte voor diverse bedrijven en ik bleef me ontwikkelen op het gebied van videoproducties. Begin 2014 heb ik mijn twee passies, ondernemerschap en video, bij elkaar gebracht in Just Video.

‘Oog voor ondernemers’

Mijn ervaring brengt het beste van deze twee werelden samen. Ik ben een video-producer met een oog voor ondernemers. Wat ik door de jaren heen heb geleerd, gebruik ik nu om ondernemers als jij te helpen om zichtbaar te worden met de video. Video die draagt bij aan het marketingsucces van jouw onderneming.

Je bent onderscheidend. Ik gun je het succes.

Kan ik je helpen met jouw videomarketing?

berichten blogs vlogs just video