Just Video doet meer dan video's maken. We creëren jouw zichtbaarheid.

Video Consultancy, Video Marketing & Producties, training en cursuses.

Meer dan 10 jaar ervaring in Video Consultancy en Video Producties

Loyaliteit - kwaliteit - humor - respect.

Over Just Video team

Wij zijn creatieve vakmensen en een video dat is waar we in alle opzichten van houden. Van elke video maken we weer iets bijzonders.

Omdat elke bedrijf bijzonder is.

Just Video is opgericht door Jeanette Borger, duizendpoot op het gebied van video en marketing, videostrategie, videoproductie en videoconsulting.  Sinds 2014 maken we voor het MKB bedrijfsvideo’s die ze helpen hun gewenste resultaten te bereiken.

Ons team bestaat uit specialisten met brede ervaring in beeld en geluid. Als freelancers zijn we flexibeler, innovatiever, betaalbaar en sneller dan menig andere videoproductie bedrijf. Benieuwd naar ons werk? Bekijk enkele voorbeelden HIER.

Wie zijn wij

jeanette portret balcony
Jeanette

Creatief en resultaatgericht video producer, oprichter van Just Video. Zij zorgt voor de strategie, een helder plan en een professioneel team.

Kevin

Bekwame cameraman, veelzijdig editor, broadcast specialist. Digitale beeldtechniek heeft voor hem geen geheimen.

gert frank team foto
Gert-Frank

Cameraman in hart en nieren, maakt kwaliteit beelden in elke omstandigheden. Daarna maakt hij er een verrassende montage van.

Jeron

Gepassioneerde cameraman en bevlogen geluidsman. Behalve bij bedrijfsvideo is hij regelmatig voor commerciële tv-zenders bezig.

joey team foto
Joey

Cameraman met passie voor snelheid en beleving. Nieuwe video-uitdaging? Nooit genoeg!