Online cursus

SELFMADE SUCCES:

ZICHTBAAR MET ZAKELIJK VLOGGEN

Online cursus

SELFMADE SUCCES:

ZICHTBAAR MET ZAKELIJK VLOGGEN 

Combineer de kracht van video met het gemak van een vlog

en word online zichtbaar voor de klanten die nu al op zoek zijn naar jou.

Maak zelf zakelijke video vlogs die eruitzien alsof ze door een professionele film crew gemaakt zijn!

Ben jij dit?..

 Ben jij een ondernemer die zich soms onzichtbaar voelt op social media, terwijl alle andere ondernemers wél zichtbaar zijn en wél nieuwe klanten binnenhalen?

 Zoek je een slimme manier om dat nu voor eens en voor altijd, op te lossen, zodat jij ook nieuwe klanten krijgt?

 Ben je gestart met vloggen, maar trekken je video’s weinig publiek?

 Heb je er moeite mee om steeds nieuwe onderwerpen te verzinnen?

 Blijf je het spannend vinden om voor de camera te presenteren?

 Wil je blijven vloggen, maar kost het je gewoon te veel tijd en moeite?

 Vind je de kwaliteit van je video belangrijk, maar kan je niet editen?

Dan is deze cursus een slimme keuze!

Want hoe zou het voor je zijn om online gemakkelijk gevonden te worden door jouw ideale klant?

Die leuke klant, die direct ziet dat jij precies die persoon bent die hij/zij nodig heeft?

Die ideale klant, die exact zoekt wat jij aanbiedt?

Van script tot edit – een complete online cursus Video vloggen voor Zakelijke Professionals.

Het is geen geheim: video is de meest effectieve tool om veel mensen te bereiken, hun vertrouwen te winnen en te converteren naar klanten.

En een zakelijke vlog is voor je onderneming de snelweg naar meer zichtbaarheid.

Video content is een onmisbaar onderdeel van online zichtbaarheid. Daarin speelt een bedrijfsvlog een steeds grotere rol, omdat ondernemers hun eigen video steeds gemakkelijker zelf kunnen maken. Het is echter de kunst om met weinig middelen die vlog professioneel te laten ogen, zodat het ook zakelijk ingezet kan worden.

Deze content is geblokkeerd.

Ik ben Jeanette Borger, Video Consultant, Producer en Regisseur bij Just Video. Sinds 2014 help ik bedrijven efficiënt communiceren met behulp van video’s. Mijn motto is: ‘Maak niet alleen geweldig video’s. Maak video’s die ook geweldig voor je werken!’

Ik heb mijn kennis en jarenlange ervaring met video verzameld in deze online cursus. Leer ALLES wat je nodig hebt om een invloedrijke zakelijke vlogger te worden!

Deze online cursus “Selfmade Succes: zichtbaar met zakelijk vloggen” is ontwikkeld voor ondernemers en zakelijke professionals die de kracht van video willen gebruiken om online gevonden te worden en dat van A tot Z zelf goed willen doen.

Wat ga je leren:

  • De NET-formule voor vlogs die aandacht trekken. ‘Over wat moet ik vloggen?’ is nooit meer een probleem.
  • De structuur van een video vlog. Een videoscript gebruiken om het vloggen sneller en makkelijker maken.
  • Vuistregels van filmtechnieken. Professioneler beeld en geluid opnemen met weinig middelen.
  • Camera-presentatie. Authentiek en zonder stress voor de camera staan om vertrouwen van je publiek te winnen.
  • Stap-voor-stap editen. Knippen en plakken, extra beelden toevoegen, muziek, titels en overgangen.
  • Optimalisatie van een video. Een video vlog online zichtbaar en vindbaar maken voor een doelgroep.

Start vandaag met je Selfmade Succes

LES 1:

Deze les gaat over de algemene begrippen, de kenmerken van een vlog, en de verschillen tussen een vlog en een video. Waarom een vlog niet geschikt is als bedrijfsfilm en wat de voordelen zijn van video-vloggen voor je bedrijf.

 

LES 2:

Ondernemers hebben vaak moeite met het vinden en kiezen van onderwerpen voor hun vlogs die ook waardevol en interessant kunnen zijn voor hun kijker en (toekomstige) klant. Dankzij de NET-formule uit deze les heb jij dit probleem niet meer. Je leert onderwerpen te kiezen en deze strategisch in de marketing van je bedrijf toe te passen door gebruik te maken van de Know-Like-Trust formule.

 

LES 3:

Wat zijn de essentiële delen van een vlog, wat wordt vaak vergeten, hoe pak je de aandacht van je kijker, waar heb je een script voor nodig en hoe maak je die, waarom zijn zoekwoorden zo erg belangrijk en hoe kom je erachter wat jouw klant letterlijk wilt zien en zoekt? Dat leer je in deze les. Een instructiefilm over het gebruik van de Zoekwoordenplanner van Google is een deel van deze les.

 

LES 4:

In deze les leer je de kneepjes van het vak van cameraman en van presentator. Wat heb je ervoor nodig en waarop moet je letten om je video-vlog goed te filmen. Audio, verlichting en locatie worden besproken, je krijgt professionele tips en tricks over beeldcompositie en je leert hoe jij ontspannen en authentiek gaat presenteren zonder camera-angst.

 

LES 5:

Knippen en plakken is niet moeilijk. Editen is iets anders. En daar gaat deze les erover. Hoe organiseer je editen, wat heb je ervoor nodig, wat kan je voorbereiden en waar kan je tijd besparen. Welke tools en software zijn handig, makkelijk en (vaak) gratis.

Inclusief twee instructiefilms: voor Windows en voor Mac gebruikers. Je kijkt mee over de schouder van een editor als een video letterlijk wordt gemonteerd, zodat jij dat ook zelf kan doen.

 

LES 6:

Een video vlog maken is één ding. Het tweede is: hoe word je gevonden met die vlog en hoe kom je aan kijkers? Wat kan jij doen om je vlogs (en jezelf) online zichtbaar te maken. Leer alles wat je nodig hebt over optimalisatie (video SEO), ondertiteling, thumbnails en veel meer. Met stap-voor-stap instructievideo’s over hoe dat op YouTube wordt gedaan.

Start vandaag met je Selfmade Succes

Vraag en antwoord:

Ik vind mijzelf niet leuk voor de camera. Is deze cursus voor mij geschikt?

Ja. Je leert presentatie technieken en tips en tricks die je gaan helpen overtuigend en ontspannen voor de camera staan. Een van de deelnemers die voorheen niks durfde te zeggen voor de camera is nu een bevlogen en enthousiaste vlogger!

Wat als ik vragen heb over de inhoud?

Ik sta voor je klaar. Mail gewoon je vraag naar jeanette@justvideo.nl. Binnen 1 dag krijg je antwoord of maken we een Skype-afspraak van een half uur zodat je snel verder kan met je vlog.

Ik ben niet zo technisch. Kan ik toch mijn vlog gaan editen?

Zeker weten. De cursus bevat een uitgebreide module over editen, aanbevolen (gratis) software en instructiefilms waar je letterlijk over de schouder van een editor kijkt hoe de video stap-voor-stap wordt gemonteerd.

Moet ik data reserveren voor de cursus?

Nee. De cursus is volledig online te volgen dus je hoeft nergens naartoe te reizen. Het is wel handig om in je eigen agenda ruimte te creëren om de volgende les te kijken en aan je video vlog te gaan werken.

Hoelang duurt het voordat mijn eerste vlog klaar is?

Na het aanschaffen van de cursus heb je directe toegang tot alle lessen. Afhankelijk van de tijd die je aan de cursus besteed, staat na 3-5 dagen je eerste vlog online en heb je een aantal andere vlogs voorbereid en ingepland.

Heb ik een dure camera nodig?

Nee. In het begin heb je voldoende aan je smartphone. Maar als je over een videocamera beschikt dan kan je deze gewoon gebruiken, want vaak maakje er kwalitatief betere beelden mee dan met een telefoon.

Start vandaag met je Selfmade Succes