KRIJG MEER VERKOOPGESPREKKEN

MET EEN KLANTGERICHTE VIDEO 

KRIJG MEER AFSPRAKEN

MET EEN KLANTGERICHTE VIDEO

Val op bij je doelgroep en ontdek hoe jij je producten kunt aanbieden zodat ze een verkoopgesprek met je aangaan..

Speciaal voor ervaren ondernemers die de online verkoop willen stimuleren.

Een video is zonder twijfel de meest effectieve manier om je unieke aanbod te laten zien, zodat jij meer juiste mensen kan bereiken, potentiele klanten kan aantrekken en uiteindelijk je omzet gaat verhogen!

Wie ben jij?

Je hebt al een gezonde winst uit je onderneming, maar met de traditionele acquisitie krijg je niet genoeg nuttige leads  om te groeien. Frustrerend omdat je fantastisch product hebt, maar je verliest te veel tijd aan verkoopgesprekken met mensen die niet jouw ideale klant zijn. Wil je daar verandering in brengen?

Hoe waardevol zou het voor jou zijn om makkelijker in contact te kunnen komen met de juiste mensen? Mensen die gemachtigd zijn om beslissingen te mogen nemen om in jouw product te investeren?

Bereid ze alvast voor zodat ze als een ‘warme lead’ in gesprek met je gaan!

Hoe kun je dit bereiken?

Dat is mogelijk als je video’s gebruikt die afgestemd zijn op je ideale klant. In het Video Consult-gesprek van 60 minuten analyseren we samen waar je bedrijf zich nu bevindt en wat jouw gewenste resultaat moet zijn.

Na ons Video Consult-gesprek weet jij:

  • Welke soort video voor jouw onderneming het meest effectief werkt.
  • Hoe je deze video in je bedrijfsmarketing kan toepassen.
  • Wat je volgende stap zal moeten zijn.
Just Video Alphen aan den Rijn - Reach for the top met Just Video

Wil jij ook de juiste mensen aantrekken voor een kwalitatief gesprek? En vraag je je af hoe een video een doorbraak kan zijn in dit proces? Maak dan een afspraak voor een 60 minuten durend Video Consult. Dan kijken we samen welke video past bij de fase waarin jij met je bedrijf bent en hoe deze optimaal voor jou kan werken.

Hoe werk het? Wat moet je doen?

 Om ons gesprek goed voor te kunnen bereiden, vraag ik je het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ben je al bekend met videomarketing?
JaNeeEen beetje

Wie ben ik?

Ik ben Jeanette Borger, Video Consultant, Producer en Regisseur bij Just Video. Sinds 2014 help ik bedrijven efficiënt communiceren met behulp van video’s. Mijn motto is: ‘Iedere ondernemer verdient een goede video die voor hem ook werkt’.

Video content is een onmisbare onderdeel van een communicatie strategie. Er worden meer dan 300 uren nieuwe films per minuut op YouTube gezet. Dat vereist een andere aanpak van organisaties die meer klanten willen bereiken en vastbinden aan hun merk. Ze moeten durven op te vallen om de aandacht van een potentiele klant te pakken. Daar help ik ondernemers mee door pakkende video’s te creëren.

Berichten Just Video - Jeanette Borger - profielfoto portret Berichten

Wat zeggen mijn klanten?

referenties van Anita Meeuwsen

“Jeanette heeft mij, als Video Consultant, al zoveel diensten bewezen. En het leuke is, ik leer zelf ook iedere keer weer bij. De samenwerking met Just Video zorgt voor een professionele uitstraling die je in een video wilt zien. Een goede manier om zakelijk onderscheidend te zijn en vooral zichtbaar te worden voor je doelgroep.”

(Anita Meeuwsen, Meester in Resultaat)

Marco-en-vlog-fles-onderste-boven-oefening-tijdens-workshop-zakelijk-vloggen-Just-Video

“Wij werken al vele jaren samen met Just video onder de bevlogen leiding van Jeanette Borger. Ze neemt altijd ruim de tijd om in samenwerking de bestaande vraag om te zetten naar een concreet en pakkend script. Ze is hierbij kritisch en laat niets aan het toeval over. Elke keer weet Just Video ons vervolgens weer te verassen met een mooi eindproduct.”

(Marco Dijkgraaf, Directeur D-tac: focus op gedrag en veiligheid)

Jos van Velzen, klant van Just Video.

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor.”

(Jos van Velzen, Senior Consultant Change Management)