GRATIS DOWNLOADS

voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid van je video

GRATIS DOWNLOADS

voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid van je video

Met deze gratis tips en downloads voor je zakelijke promotiefilms zijn je video’s gegarandeerd meer zichtbaar en beter vindbaar.

Doe er je voordeel mee en houd deze pagina in de gaten voor meer gratis tips!

Just Video Logo Infobox

Zoekwoorden voor hoge kijkcijfers

Download gratis ‘In 6 stappen achter te komen waarnaar je klant op zoek is’ en maak de video die de oplossing biedt voor zijn probleem.
gratis download vind wat je klant zoekt

Vaak doen we aannames als het om onze klanten gaat. We denken dat we ze met het verhaal in onze video raken, terwijl ze vaak totaal iets anders nodig hebben.

Bedrijfsvideo maak je voor je klant, niet voor jezelf.

Vraag je dus af wat je klant écht wilt hebben: een nieuw ergonomisch matras of een goede nachtrust? Een bepaalde kleur laminaat of een duurzame vloer die warm aanvoelt?Milkshakes om 8 kilo af te vallen of een strakker lichaam in bikini?

Ga op onderzoek af. Vind wat je klant echt nodig heeft met de 6 methoden uit deze e-book.

Just Video Logo Infobox

Foutloze video maak je zo!

Bedrijfsvideo nodig en mag jij het regelen? Download gratis: ‘De 17 grootste video productiefouten die jij vanaf nu niet meer maakt!’
gratis download 17 grootste videoproductie fouten

Video maken is net als een huis bouwen: veel dingen kunnen fout gaan. Je begin van het fundament, niet van de schoorsteen, en je bouwt de verdieping na verdieping op.

Videoproductie begint allang vóór er op een Record-knop wordt gedrukt. Er is een Planningsfase en Pre-productie nodig. Opnamedag kan verrassingen brengen die het hele proces in gevaar kunnen brengen. En wat kan nog in de Montagefase fout gaan?..

Download gratis deze e-book en elimineer de grootste en kostbare fouten in het maken van je promotievideo.

Just Video Logo Infobox

In 1 uur zichtbaar op YouTube.

Nieuw op Youtube? Download gratis ‘9 stappen voor het opzetten van jouw eigen YouTube kanaal en het uploaden van je video’.
gratis download Handboek Optimalisatie in 9 stappen

Elke minuut wordt er ongeveer 500 uren aan nieuwe filmpjes op YouTube gezet. Dat betekent dat er elke 60 seconden zoveel video content bij komt dat je 12 dagen en nachten nodig zou hebben om het allemaal te bekijken.

Je video zit er ook ergens tussenin en het moet opvallen, anders vinden je klanten het nooit.

Ze tikken bepaalde woordcombinaties in het zoekvenster en de algoritmen van Google en YouTube geven de beste matches per zoekopdracht aan.

Er is een probleem: Google en YouTube kunnen geen plaatjes zien, geen video’s ‘kijken’. Jij moet ze vertellen wat er in je video staat. Je video moet geoptimaliseerd worden.

Deze handleiding geef je onmisbare stappen om je video zichtbaar en vindbaar te maken.

Een video laten maken en ‘parkeren’ op Youtube is niet voldoende. Met bijna 500 uren video-content, die elke minuut wordt ge-upload, is het noodzakelijk om doelgerichte video’s maken en te optimaliseren. Dat zorgt voor goed zichtbaarheid en betere vindbaarheid van je video’s. 

Gratis tips en downloads op deze pagina helpen je er zeker mee!

JUST VIDEO BLOG
REFERENTIES