Contact Just Video

Vertrouw je bedrijfsimago toe aan de professionele handen van onze team.

Jeanette Borger is jouw persoonlijke Video Consultant en contactpersoon bij Just Video.  

Ben je bezig met een video voor je bedrijf, maar kan je wat professionele hulp gebruiken? Vraag een video consult aan!

0613267674

Over mij

Ik ben met de film bezig sinds mijn 16de. Destijds wilde ik filmregisseur worden, maar door de toenmalige omstandigheden in Polen heb ik deze studie niet kunnen doen. Het werd een studie bedrijfseconomie en in mijn vrije tijd en vakanties was ik altijd bezig met film en televisie. Ik filmde, had een bijbaan als productieassistente en werkte in televisiestudio’s.

 

‘Doctorandus Economie met uit de hand gelopen hobby’

Eind 1989 kwam ik naar Nederland. Ik werkte voor diverse bedrijven en ik bleef me ontwikkelen op het gebied van videoproducties. Begin 2014 heb ik mijn twee passies, ondernemerschap en video, bij elkaar gebracht in Just Video.

 

‘Oog voor ondernemers’

Mijn ervaring brengt het beste van deze twee werelden samen. Ik ben een video-producer met een oog voor ondernemers. Wat ik door de jaren heen heb geleerd, gebruik ik nu om ondernemers als jij te helpen om zichtbaar te worden met de video.

Je bent onderscheidend. Ik gun je het succes.

Kan ik je helpen met jouw video?

referenties just video

Just Video werkt samen met ervaren, bekwame en gepassioneerde cameramensen, editors, stemacteurs en voice-over presentatoren, animators en motionbuilding specialisten. Je bedrijfsimago is bij ons in goede handen!

Just Video is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

KvK nummer: 59877758

BTW nummer: NL080988386B01